Please Wait

Cases

Vi har hjulpet mange fremsynede danske og internationale kunder med at opnå værdifulde resultater

JACOB JENSEN DESIGN

Som en af pionererne inden for dansk design er Jacob Jensen Design kendt for sit æstetiske og minimalistiske produktdesign. Og selvom virksomheden blev stiftet længe før, mainstream internettet gjorde sit indtog, er de digitale ambitioner skyhøje. Jacob Jensen Design har store planer for dets digitale tilstedeværelse og e-commerce og valgte &digital til at orkestrere rejsen dertil.

Mere
Case screen - Jacob Jensen Design

MP Pension

Pension er kedeligt. Det ved alle. Ikke desto mindre har MP Pension sat sig for at tage kampen op for at engagere sine medlemmer til aktivt at tage del i deres egen pensionsordning - hele livet igennem. Sammen med MP Pension har vi indledt en digital march mod skabe fremtidens medlemsoplevelse ved at sætte nye digitale standarder for personaliseret, proaktiv dialog og rådgivning for deres 100.000 medlemmer.

Mere
Case screen - MP Pension

Pensionswiki.dk

Vi er ikke de første, der tager udfordringen op for at gøre pension nemmere at forstå. Til gengæld har vi valgt en alternativ løsning. Med PensionsWiki.dk har vi for MP Pension udviklet en cross-site integreret løsning, der imødekommer medlemmerne med relevant information, når og i det omfang, de har behov for det.

Mere
Case screen - Pensionswiki.dk

WORLD ORGANIZATION OF THE SCOUT MOVEMENT

Sammen med verdensspejderorganisation World Organization of the Scout Movement (WOSM) har vi udviklet et digitalt, socialt netværk til at forene de godt 45 millioner spejdere verden over gennem digital interaktion og dialog. Et socialt netværk, hvor spejdere lokalt kan inspirere hinanden på tværs af geografiske grænser, kulturer, religioner og sprog.

Mere
Case screen - Scouts

MP Pension - Promo video

For de fleste af os er pension et lavinteresseområde. Vi orker ikke rigtig at forholde os til det. Men det er faktisk alle pengene værd at bruge fem minutter på at tjekke din pensionsordning ud og justere den, så den matcher dine behov. Så har dit pensionsselskab nemlig mulighed for at vide, hvornår du skal kontaktes med relevant information.

Mere
Case screen - MP Pension promo video

VERDENS BØRN

Verdens Børn er en 100% frivillig, humanitær organisation, der arbejder for at give verdens udsatte børn en bedre fremtid gennem uddannelse, sundhed og tryghed. En afgørende forudsætning for arbejdet er at modtage økonomisk støtte. Til det havde Verdens Børn brug for et nyt, digitalt fundament, der gjorde det nemmere, hurtigere og mere enkelt at læse om deres sag og donere støttekroner.

Mere
Case screen - Verdens Børn

BEDRE INNOVATION

I samarbejde med 8 GTS-institutter og med 900 millioner kroner i hånden stod Styrelsen for Forskning Innovation klar til at investere i dansk innovation. Men de ønskede ikke blot at udvælge projekter og fordele penge bag lukkede døre. De ville afprøve en mere transparent og kreativ tilgang, hvor offentligheden blev involveret aktivt. De manglede bare platformen, der kunne få det til at ske.

Mere

DR MIN IDÉ

100 ideer på blot 10 dage! Det var resultatet af en digital idé-platform, vi udviklede for DR til at inddrage medarbejderne i at komme op med idéer og koncepter til fremtidens TV-programmer.

Mere

MIDTLINK

I forbindelse med udrulningen af elektroniske patientjournaler havde Aarhus Universitetshospital (AUH) et ønske om at inddrage dets +10.000 medarbejdere i den digitale forandring. Derfor udviklede og lancerede vi MidtLink som et brugerdrevet Q&A community, der skulle hjælpe AUH med at skabe et fælles, digitalt hjemsted for dets medarbejdere i den omfattende overgang fra papir til digital.

Mere

Vil du høre mere?

Så kontakt vores Managing Partner Walid Bjørklund Orfaly

+45 28 65 52 02walid@anddigital.dk
Walid illustration