Please Wait

Ydelser

Vi designer, udvikler og lancerer engagerende digitale produkter og løsninger.

Digitale produkter

Vi har stor erfaring med at udvikle hjemmesider, e-commerce løsninger, digitale kampagnesites, selvbetjeningsløsninger, sociale netværk, nyhedssites, intranets og organisatoriske digitale platforme.

Vi tror på, at det at skabe gode digitale produkter i bund og grund handler om at skabe gode kundeoplevelser. Udvikling af digitale løsninger tager udgangspunkt i et gensidigt fit mellem jeres forretning og jeres kunders behov. Derfra former vi produktet gennem konceptudvikling, design og teknisk udvikling. Slutteligt lancerer vi digitale løsninger gennem go-to-market planning og eksekvering.

Bliv klogere på vores udviklingsproces

Marketing & kampagner

Igennem en længere årrække har vi udviklet og lanceret social media-, content og awareness-kampagner målrettet slutkunder, men også internt i vores kunders organisationer -fx i forbindelse med organisatorisk buy-in og forandringsprocesser.

Vi markedsfører digitale produkter gennem kampagner og digital storytelling med fokus på engagerende indhold på tværs af digitale medier. Vi arbejder på med hele kunderejsens kontaktpunkter for at målrette kampagnebudskaber og styrke den overordnede kundeoplevelse. Og vi opsætter naturligvis analytics for at justere og tilpasse marketingindsatsen.

Digital innovation

At gøre innovation håndgribeligt, hurtigt og rentabelt er en høj prioritet hos mange virksomheder. Vi arbejder med digital innovation for at skabe nye forretningsmuligheder for vores kunder. På bare 15 dage udvikler vi digitale produkter og løsninger og validerer dem gennem prototyper i markedet. Vores metode accelererer innovationsprocessen og reducerer både den tid og de penge og ressourcer, som traditionelt er tunge omkostninger, når vi taler produktinnovation.

Vores produktinnovation hjælper med at udvikle:

Gå på opdagelse i vores digitale innovationsproces

Vil du høre mere?

Så kontakt vores Managing Partner Walid Bjørklund Orfaly

+45 28 65 52 02walid@anddigital.dk
Walid illustration