Please Wait

Nyheder

Vi har fart over feltet, gang i biksen og liv i huset.
Giv vores nyheds-feed et scroll og følg med fra sidelinjen, så du er opdateret på, hvad der sker i &digital

Glædelig jul til alle venner af &digital-huset

20. december 2016

Jul i &digital

Vi ønsker alle omkring os en glædelig jul og et fantastisk nytår. Vi ses til endnu mere sjov og spas i det nye år.

Nyt debatindlæg: “Disruption er ikke en trojansk hest”

19. december 2016

Disruption er ikke en trojansk hest

Èt af årets helt hotte emner har været DISRUPTION. I dag havner det endda som midtpunkt på regeringens dagsorden på Marienborg. I den anledning synes vi, det er værd at give et kort indspark med på vejen.Det har to af vores kolleger gjort her:

Image by study.com

Gratis digital rådgivning

1. november 2016

Gratis digital rådgivning

Så er vi i luften med vores vidensunivers! Vedkommende, digitale emner, med konkret rådgivning til, hvordan du bedst forretningsudvikler, innoverer, drifter, motiverer og træffer beslutninger i dine digitale projekter. Vi er faktisk ret begejstrede. Klik og se mere

Foredrag hos Groupcare: Få relevans og personalisering ind i dit digitale produkt

23. september 2016

Få relevans og personalisering ind i dit digitale produkt

På et foredrag hos Groupcare i sidste uge talte Walid Orfaly lidt om at droppe jagten på at efterleve overfloden af digitale buzzwords. Pointe: Tænk i stedet over, om jeres digitale produkter skaber merværdi hos jeres målgruppe og imødekommer et reelt og relevant behov.

Ny analyse: Digital overtrumfer print

20. september 2016

Digital overtrumfer print

En analyse fra Bureaubiz i sidste uge understreger igen, at det digitale felt overtrumfer de traditionelle medier i stor stil, når virksomhederne skal nå målgruppen. Og det gælder ikke kun annoncering: De digitale produkter er kommet for at blive.

Aktiveringskampagne for MP Pension giver 27.000 nye emails

15. september 2016

Aktiveringskampagne for MP Pension giver 27.000 nye emails

Sammen med MP Pension har vi udviklet en kampagne til at aktivere pensionskassens medlemmer online. Med budskabet “Det koster en million af dine penge at sende et brev”, nåede MP Pension med kampagnen deres målsætning et halvt år før forventet. Kampagnen er led i MP Pensions overordnede digitalisering af kommunikation med medlemmerne. Se kampagnen på MP Pensions site og læs artiklen om kampagnen fra Markedsføring

Tak for en fantastisk housewarming

2. september 2016

Tak for en fantastisk housewarming

TAK! Hold nu op, hvor var det skønt at se alle jeres kønne ansigter i fredags. Tak for en fantastisk housewarming - og for de ca. 138 liter gin og alt mulig andet godt, I har efterladt til os på kontoret. Vi er vilde med jer!

Ny visuel identitet i huset - yay!

25. juli 2016

Ny visuel identitet i huset - yay!

Som kreativt bureau forventes det, at hver idé og hvert produkt bobler af kreativitet, innovation og originalitet ud over det sædvanlige. Det er hårde sager - især når leverancen skal handle om én selv. Selvom vi både betragter os selv som legende, idérige, halvnørdede og eksplorative mennesker, har vores visuelle identitet derfor været undervejs i noget tid. Men nu er vi i mål, og vi er vilde med det! Du kan se det hele her.

&digital lancerer PensionsWiki for MP Pension

1. juli 2016

digital lancerer PensionsWiki for MP Pension

Vi tør godt at sige, at de fleste oplever pension som kringlet og fyldt med uigennemskuelige termer og begreber. Det vil vi gerne gøre op med. Sammen med MP Pension har vi udviklet Pensionswiki.dk som en cross-site integreret løsning, der tager udgangspunkt i den gode brugeroplevelse frem for tunge regler og paragraffer (og så er den tilmed er tilgængelig for alle). Læs mere her.

Ny artikel på Kommunikationsforum: “Spies, giv aflad og vær glad”

7. juni 2016

Spies, giv aflad og vær glad

Digitale platforme og sociale medier har givet modtagerne stor magt til at fælde dom over afsenderne, når de fejler, og det får mange virksomheder til at holde sig tilbage. Men faktisk kan lige netop den tendens bruges strategisk i markedsføringen, og det har Spies som nogen af de første lige gjort. Det har vores egen Heidi Lundø skrevet lidt om på Kommunikationsforum.

Nyt kontor i Bredgade

1. juni 2016

Nyt kontor i Bredgade

Så er nøglerne til Bredgade 33 i hus! Nuj, vi glæder os til kreere, udvikle og producere en masse gode digitale sager i de nye gemakker - og til at invitere jer indenfor til et glas gyldne bobler ikke mindst! Sæt kryds i kalenderen til vores housewarming d. 26. august, og invitér endelig dig selv på en kop kaffe inden da, hvis du ikke kan vente så længe. Vi ses!

Fantastisk Global Goals World Cup-turnering

17. maj 2016

Fantastisk Global Goals World Cup-turnering

Sikke en skøn Global Goals World Cup-turnering i går og godt støttet op af Helle Thorning, Rufus Gifford, Kristian Jensen og Hella Joof m.fl. Vi er stolte af at have været en del af det! Se mere om visionen bag og det næste event i New York her. Fotocredit: Rune Lundø Photography

Vil du høre mere?

Så kontakt vores Managing Partner Walid Bjørklund Orfaly

+45 28 65 52 02walid@anddigital.dk
Walid illustration