Please Wait

DR - Min Idé

100 ideer på blot 10 dage! Det var resultatet af en digital idé-platform, vi udviklede for DR til at inddrage medarbejderne i at komme op med idéer og koncepter til fremtidens TV-programmer.

INDSIGT

Danmarks Radio (DR) er Danmarks ældste og største medievirksomhed. Selskabet blev grundlagt i 1925 som en public service-kanal, og i dag omfatter deres tjenester både radio, tv og online programmer. For at kunne være på forkant med udviklingen i medielandskabet og i befolkningens interesser, ønskede DR at gøre det muligt for medarbejderne at bidrage med idéer og koncepter til nye programmer.

KONCEPT

For at gøre det muligt at få hele organisationen med ombord i idéudviklingen, ville vi digitalisere den traditionelle “idékasse” og dermed gøre det tilgængeligt for alle medarbejdere at bidrage med deres idéer til nye programmer på en nem og hurtig måde.

PRODUKT

Til det formål udviklede vi DR Min Idé som en digital social idé-platform, hvor medarbejdere kunne dele deres idéer, kommentere og byde yderligere ind på andre kollegers idéer, hvilket tilførte en social, sjov og engagerende vinkel til platformen. Medarbejdernes bidrag var fuldstændig transparente, så alle kunne følge med i idéudviklingen.

RESULTAT

Min Idé gjorde det muligt for DRs ansatte at bidrage med programforslag digitalt og gjorde herved arbejdet med broadcasting mere involverende og socialt i organisationen. Faktisk så meget at de ansatte bidrog med over 100 idéer på blot 10 dage.

Vil du høre mere?

Så kontakt vores Managing Partner Walid Bjørklund Orfaly

+45 28 65 52 02walid@anddigital.dk
Walid illustration